Шумозахисні екрани

 

Полікарбонат є найбільш ефективним матеріалом для поглинання шуму і допомагає забезпечити спокійну атмосферу. Полікарбонат як матеріал має чудові властивості, що робить його кращим матеріалом як бар'єр проти шуму.

Невелика вага матеріалу дозволяє встановлювати полікарбонатний звуковий бар'єр практично в будь-яких ситуаціях. Він також дуже підходить для монтажу конструкції.

Пропускання світла: Полікарбонат має 95% здатність пропускати світло, тому він не затемнює територію. У багатьох випадках проходження світла є стримуючим фактором, оскільки перевагу дає природне світло, особливо у відкрите середовище. Це одна з причин, чому в багатьох випадках полікарбонатні шумоізоляції кращі за металеві шумозахисні бар'єри.

Естетика. Важливим фактором, який відіграє життєво важливу роль у виборі бар'єру, є естетична привабливість виробу. Шумовий бар'єр полікарбонату  із напівпрозорим виглядом естетично привабливий. Його можна придбати в різних кольорах, і це дозволяє йому ідеально поєднуватися з оточенням. Бар'єри доступні в багатьох проектах та оздобленнях для поліпшення зовнішнього вигляду місць.



Шум-бар'єри зазвичай використовуються на свіжому повітрі в ситуаціях, коли деякі мікрорайони потребують захисту від високочастотного звуку, що порушує їх спокій. Це стосуватиметься районів поблизу аеропортів, автомобільних доріг та залізничних ліній, виробничих підрозділів або навіть будівельних майданчиків. Звукове забруднення  шкодить навколишньому середовищу, і зараз регулюючі органи застосовують заходи щодо контролю за шумом. Промислові підприємства та інші установки, що виробляють шум, зобов'язані встановлювати пристрої для зменшення звуку для захисту навколишнього середовища.

Особливості полікарбонатного шумозахисту.

Полікарбонатні  шумоізоляції побудовані для забезпечення найкращої продуктивності, а деякі основні особливості бар'єрів такі:

Вага:Легка вага полегшує обробку, а також простота в монтажі. Бар'єр можна розмістити в таких місцях, як під мостами та перегонами. Він також підходить для надземних залізничних ліній і ліній метро.

Захистом від ультрафіолетового випромінювання: Полікарбонатні шумові бар'єри покриті УФ - захистом по обидва боки , щоб переконатися , що він не пошкодиться від УФ - променів , так як ці об'єкти, як правило , зведені на відкритому повітрі і повинні витримувати постійне сонце в протягом усього сезону.

Стійкість до впливу: Листи полікарбонату дуже міцні та стійкі до ударів. Їх не зрушать ні з ударами каменю, ні з будь-яким іншим ударом.

Погодостійкий:Полікарбонатні і матеріали не вразливі на несприятливі погодні умови. Він також стійкий до ультрафіолетового випромінювання , не трісне та не зламається при сильному сонці.

Не є корозійними: Рами, які використовуються для шумозахисних споруд, оцинковані та не є корозійними. Вони не іржавіють і не роз’їдаються. Матеріали для шумозахисних листів також не є корозійними.

Гнучкість: Листи з полікарбонату  є універсальними та плавкими.

Пропускання світла: Прозорі матеріали забезпечують хорошу пропускну здатність світла до 95%.

Зниження шуму :Полікарбонатний шумовий бар'єр є найефективнішим при зменшенні звуку і може зменшити звук до 36 дБ (А)

Вогнестійкість: Має вогнестійкість класу B

СПЕЦИФІКАЦІЯ ПОЛІКАРБОНАТНОГО ШУМОЗАХИСНОГО ЛИСТА:

  Товщина: 8 мм
  Колір: прозорий 
  УФ: Обидві сторони коекструдованого УФ-покриття
  Пропускання світла: 84% для ясного дня
  Міцність на розрив: принаймні 60Н / м2
  Модуль пружності: Принаймні 2000Н / мм2
  Вогнестійкість: Відповідно до EN 1794-2
  Опір удару на камінь: Відповідно до EN 1794-1 Додаток.C
  Індекс пожовтіння повинен бути менше 10 згідно з ASTMD 1925 або еквівалент
  Звукоізоляція: 32 дБ
  Зазначені властивості не повинні змінюватись приблизно на 5-10% від початкових значень протягом 10-річного періоду

Складові: 

Бар'єр шуму складається з металевих рам , виготовлених зі сталі або алюмінію. Опорна рама оцинкована, щоб забезпечити її захист від погоди. Листи з бар'єром від шуму виготовляються або з полікарбонатного матеріалу, або з акрилових листів. Ці листи встановлюються в пачки металевого каркасу, щоб забезпечити ідеальне прилягання. Щоб забезпечити повний захист від шуму, канавки обшиті гумою, щоб запобігти витоку звуку.

Характеристики Полікарбонату : 

Полікарбонатні шумові бар'єри  екологічно чисті. Він забезпечує необхідне акустичне ослаблення і створений для підтримки у зовнішніх умовах. Зовнішні властивості: структура шумозахисного протистояння може протистояти вітру з високою швидкістю та змінам тиску повітря. Конструкція міцно закріплена і не поступиться в несприятливих погодних умовах.

Безпека: Шумозахисні пристрої є абсолютно безпечними для всіх аспектів. Можливість відхилення від бар'єрної структури виключається. Бар'єри виготовляються з безпечних матеріалів, що не шкідливі для атмосфери.

Захист шуму:Шлагбауми розроблені таким чином, щоб забезпечити значне блокування шуму. Висота бар'єру обчислюється відповідно до вимог ослаблення звуку, що враховує висоту джерела, а також висоту зони, яка потребує захисту від шуму.

Низьке технічне обслуговування: Структура шумозахисної конструкції була розроблена таким чином, що вимагає невеликого або взагалі не регулярного обслуговування. Листи полікарбонату  - це матеріали, що не потребують обслуговування, з простою поверхнею, яка не дозволяє частинкам бруду осідати на його гладкій поверхні. Якщо потрібно, поверхня легко миється.

Шум-бар'єр забезпечує ефективне поглинання звуку та дуже малі втрати передачі. Ущільнювачі прокладки на місцях стиків забезпечують відсутність протікання звуку. Стандартний рівень зниження шуму становить 36 дБ (А).

Встановлення шумового бар'єру з полікарбонату 

Ми пропонуємо полікарбонатні шумоізоляції як загальне рішення щодо контролю шуму. Наша продукція є гарантованою якістю та найвищими стандартами. Ми доставимо виріб та виконаємо повну установку. Наша кваліфікована команда може зробити швидкий та ефективний монтаж бар'єрної стіни.