Навіси з полікарбонату для авто

Дощ, сніг, град, спека або ж сильний мороз - навіси з полікарбонату надійно вкриють Ваш автомобіль від будь-яких погодних неприємностей. Серед товарів, які представлені в івано-франківській торговельної компанії «Plast OK» на ринку Західної України - це навіси з полікарбонату для автомобілів.

 


Високі технічні характеристики полімерів - ударостійкість, тепло- і світлопровідність, здатність витримувати критичні тепмпературні режими, а також гнучкість при виготовленні дозволяє надати конструкціям будь-яку форму, яка буде відповідати Вашим побажанням і естетичному смаку.

 


Легкі, транспортабельні, будь-яких розмірів, форм і кольору- навіси з полікарбонату можуть розміститися на кожному окремому подвір`ї, великому чи маленькому.Крім свого прямого призначення вони стануть декоративною прикрасою Вашого двору. Якісні і сучасні навіси можуть служити, наприклад, в якості літньої альтанки, захищаючи Вас від спеки і дощу.

 

Невеликі навіси для авто легко помістяться на дачній ділянці. Далі Все буде залежати від Вашої фантазії. Так навіс можна встановити між двома стінами, або прикріпити до стіни і доповнити декількома опорами. Маючи арочну форму з нахилом - він сприятиме стоку води. Ваше авто не опиниться в заметі або в калюжі. Такі навіси не вимагають складних підготовчих робіт з фундаментом.


Автомобільні навіси з полікарбонату можна встановити на «п'ятачках»біля житлових багатоквартирних будинків. Займаючи мало місця і не порушуючи при цьому естетику прибудинкової території. Важливо, що їх установка не вимагає спеціального дозволу, як скажімо дозвіл на побудову гаража та інших капітальних споруд.

Наша виробничо-торгова компанія «PlastOk» має широкий вибір якісних полікарбонатних навісів для Ваших автомобілів. Ми будемо раді допомогти у виборі, враховуючи Ваші побажання: кількість, розмір, форма та колір, безпосереднє призначення і додаткові функції.

Купити полікарбонат для навісів.