Найкраще тепличне покриття для екстремальних погодних умов

Полікарбонатна покрівля зарекомендувала себе, як найкраща теплиця для опадів з градом, вітром, снігом та холодом.

 

Люди стверджують, що погода в ці дні непередбачувана, особливо в умовах різкої зміни клімату.

 Коли дощ замерзає і переростає в град, замаскований під м’ячі для гольфу, ви хочете знати, що ваша теплиця та плоди вашої праці всередині будуть належним чином захищені.

Місцеве фермерське господарство закрилося тут кілька років тому після того, як вони втратили весь урожай під час грози з градом на початку літа.

 

Зазвичай, град приходить швидко, важко, здається нізвідки, і може спустошити сад або теплицю.

 

На щастя, полікарбонат міцний.

 Його переваги виходять за рамки його сили, але коли йдеться про створення міцного захисного тепличного покриття, полікарбонат практично незнищенний.

 Наприклад, прочитайте подробиці про продукцію полікарбонату для теплиці: Полікарбонат має високу ударостійкість-у  200 разів більшу за скло і в 10 разів більшу за акрилову. Листи 16-20 мм настільки міцні, що витримують вплив ваги 16 кг, падаючих на лист, без поломки. Лист збереже свою ударну міцність у широкому діапазоні температур, до речі, ми пропонуємо як 8 мм, так і 16 мм сотового полікарбонату Від виробника!

 Точного рекорду за світовими випадками немає. У кожному кліматичному поясі - по іншому.

 Найбільшим офіційно визнаним градом, який був" зареєстрованим "у США, був той, що впав : Південна Дакота, влітку 2010. Він мав діаметр 18  см.

Ми всі знаємо, яку шкоду може завдати навіть середньостатистична буря з градом.

На щастя, полікарбонат міцний, він витримає ураження градом і в кінцевому підсумку, збереже ваш сад у безпеці.витримає сніг!

Ось чому, на наш скромний погляд, полікарбонат, який ми рекомендуємо…

Є найкращим тепличним покриттям !

 Звертаємо вашу увагу? міцність сотового полікарбонату напряму залежить від його товщини, кількості стінок, та вмісту уф-покриття. Обов’язково уточняйте цю інформацію в менеджера, перед покупкою!